Søg
Generic filters

Nice

Se den nye retro-trøjen fra Klubben! Denne trøjen har et klassisk design og er lavet af komfortabelt materiale, så du kan se godt ud og føle dig godt tilpas. Få din egen retro-trøje fra Klubben og vær klar til at vise din stil!

Nice Football Club er en fransk fodboldklub, der blev grundlagt i 1904. Klubben spiller deres hjemmekampe på Allianz Riviera, som har en kapacitet på 35.624 tilskuere. Nice har en stolt historie og har vundet Ligue 1-titlen tre gange.

Nice har et stort udvalg af retro trøjer, der er designet til at fejre klubbens historie. Deres mest populære trøje er den klassiske hvide trøje med røde og sorte striber, som blev brugt fra 1960’erne til 1980’erne. Trøjen er et symbol på klubbens stolthed og er et must-have for enhver Nice-fan.

Nice har også en række andre retro trøjer, der er designet til at fejre klubbens historie. Deres mest populære trøje er den klassiske hvide trøje med røde og sorte striber, som blev brugt fra 1960’erne til 1980’erne. Trøjen er et symbol på klubbens stolthed og er et must-have for enhver Nice-fan.

 

 

Stadion: Allianz Riviera

Adresse: Boulevard des Jardiniers, Nice

Kapacitet: 35624

 

Grundlagt: 1904